T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Rauf Denktaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nergis GÜLER - OKUL MÜDÜRÜ

1980 yılında İstanbul’ da doğdu

Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünü tamamladı. Selçuk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Ve  Eğitimi öğretmenliği Lisans programını tamamlayarak Pedagog ünvanı aldı  , İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek lisans eğitimini tamamladı. Gebze Teknik Üniversitesinde tamamlayıcı dersleri alarak  Aile Danışmanı/Oyun Terapisti ünvanı aldı.

                2002 yılında İstanbul Kartal Şehit Öğretmen Gökhan Yavuz İlköğretim okuluna anasınıfı öğretmeni olarak atandı ardından Konya da anaokulu öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 2007 yılında Disk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni olarak görev aldı . Aynı Okulda Bölüm şefliğinin ardından Koordinatör Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Bu görevi sırasında İl Özel İdaresi tarafından açılan ÖZİMEK kurslarında 4 yıl Özel Eğitim ve Erken Çocukluk Eğitimi kursları verdi , ‘’DEFACTO’’ proje birimi ile beraber başlattıkları ‘’Kumaştan Hayaller ‘’ projesini hayata geçirdi. Proje Boğaziçi Üniversitesinde 2018 yılında en iyi STK Projesi olarak ödül aldı , Şu an bu proje Türkiyenin tüm illerinde uygulanmaktadır. İtalya , Fransa , Polonya ,Yunanistan, İspanya ile  yürütülen Erasmus proje ekiplerinde yer aldı.

 

Bir Meslek Lisesi Mezunu olarak,  İTO bünyesinde Protokol okulu olarak Hizmet veren okulumuzda 2019 tarihinden bu yana  Okul müdürü olarak mesleki eğitime hizmet vermeye devam etmektedir.